Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΑΦΟΙ ΛΥΓΝΟΥ Ο.Ε. με περισσότερα από 40 χρόνια στο ενεργητικό της, εξακολουθεί την ανοδική πορεία της συνεχούς ανάπτυξης και της προόδου, με κεντρικό άξονα το προσωπικό ενδιαφέρον και τις εκσυγχρονιστικές αντιλήψεις των ιδρυτών της.

Μια εταιρία που συνδυάζει την εμπειρία με τις σύγχρονες μεθόδους, την παράδοση με την τεχνολογία, τον οικογενειακό χαρακτήρα της - που συνεχίζει να διατηρείτε και από την νεότερη γενιά - με τα πλέον εξελιγμένα συστήματα οργάνωσης και διοίκησης.

Η ΑΦΟΙ ΛΥΓΝΟΥ Ο.Ε δεν σταματάει ποτέ να επενδύει τόσο στην σύγχρονη τεχνολογία, όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό. Διαθέτει υπερσύγχρονες εγκατάστεις 2500 τ.μ με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, άρτια οργανωμένους και υπερπλήρεις αποθηκευτικούς χώρους, μηχανοργάνωση σε όλα τα επίπεδα, αλλά πάνω από όλα ένα εξαιρετικό επιτελείο άρτια εκπαιδευμένων συνεργατών.

Η υποδομή αυτή μας επιτρέπει να διαθέτουμε μια πλουσιότατη ποικιλία προϊόντων στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα, παρακολουθώντας από κοντά τις διεθνείς τάσεις και παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα προϊόντων προσαρμοσμένα ξεχωριστά στις ανάγκες του κάθε πελάτη της.

Η υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας μας με νέα προϊόντα άριστης ποιότητας και σχεδιασμού μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να έχουμε τον σεβασμό όλων των εταιριών του χώρου μας και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε μαζί δυναμικά μπροστά.

Με εκτίμηση,
Στέλιος Λυγνός